Categories: DobojEstrada

Gde je nestao Dragan Đurić posle finala „Zvezda Granda“?

Šarmantni finalista u „Zvezdama Granda“ Dragan Đurić važio je za favorita publike, a pobeda mu je izmakla za dlaku, kada je nakon poslednjeg preseka glasova u velikom finalu završio na drugom mestu.

Mladi pevač iz Doboja je posle osvajanja vicešampionske titule u prestižnom muzičkom takmičenju tako reći nestao, rešivši da se najpre posveti svojoj supruzi sa kojom se venčao u završnici takmičenja.

Dragan je najpre otputovao na kraći medeni mesec na Hrvatsko primorje sa svojom izabranicom Jelenom, da bi se potom vratio kući i nastavio sa ranijeugovorenim nastupima.

-Sležu se utisci lagano, ali mi još uvek ljudi prilaze želeći da se slikaju sa mnom, što mislim da je dobar znak – iskren je Dragan koji je inače i profesor muzike.

Na pitanje da li se navikao na enormnu popularnost pevač kaže:

-Na dobro je lako navići se, ali ne treba poleteti jer ko visoko leti nisko pada, to je stara poslovica – rekao je Dragan u svom stilu.

Osim tereta slave koja ga je snašla i koju uspešno nosi Dragan priznaje i da se u ova dva meseca dobro snalazi u u ulozi bračnog druga.

-Sve funkcioniše dobro, imam posla vikendima kao i ranije, ali supruga se navikla i podržava me u tome. Ponekad je istina potrebno napraviti neki kompromis, ali uostalom od toga živimo tako da brzo pronađemo zajednički jezik. Ona je znala da se udaje za pevača, uzgred upoznala me je u kafani , a ne u biblioteci, tako da ima razumevanja za moju profesiju – rekao je Dragan.

Da su on i njegova draga već uigran porodični tim Dragan potvrđuje i sledećim rečima:

-Nije tu bilo nekog preteranog privikavanja na zejdnički život jer smo mi već godinu dana pre venčanja živeli zajedno, tako da smo sada samo ozvaničili našu vezu – objasnio je Dragan.

Pevač je nedavno imao predivan poklon za svoj 28. rođendan, a za sve je zaslužna njegova mentorka iz takmičenja Ceca Ražnatović.

-Rođendan mi je bio 7. avgusta, a Ceca me je pozvala da budem specijalni gost na njenom koncertu u Tesliću koji se održavao dan kasnije. To mi je bio najlepši rođendandski poklon, nastupio sam pre nje na sceni. Inače tada smo se i videli, ispričali uživo, a i čuli smo se nekoliko puta. Poslala mi je i nekoliko pesama da čujem da li mi se sviđaju i da li bi ih možda snimio – rekao je Dragan.

Pevač je otkrio i da Ceca nije jedina iz žirija „Zvezda Granda“ koja mu traži pesme.

-Mili je takođe odabrao neku pesmu za mene, tako da ću uskoro doći u Beograd da odlučim koju ću numeru izabrati da snimim. Ako sve bude po planu, verujem da ću se ubrzo naći u studiju – dodao je Dragan, prenosi grand.nova.rs

GD

Recent Posts

Željeznice RS uskoro holding s tri kompanije

Završetak restrukturiranja prema programu Svjetske banke očekuje se do kraja godine Izvršni direktor "Željeznica Republike…

21 sat ago

DA LI JE BILO MOGUĆE ODBRANITI DOBOJ? Evo šta su rekli svjedoci odbrane na suđenju Obrenu Petroviću

POPLAVE koje su zadesile Doboj 2014. godine spadaju u red onih koje se dešavaju u…

21 sat ago

Evo koliko će studenti plaćati školarinu na fakultetima u Srpskoj

Vlada Republike Srpske donijela je odluku o visini školarine za redovne studente na studijskim programima…

2 dana ago

Cijena stanova u Srpskoj veća za 24,1 odsto

Prosječna cijena po metru kvadratnom završenog i prodatog stana u prvom kvartalu ove godine u…

2 dana ago

ČUPO GARAGE Doboj: Autolimarske i autolakirerske usluge (FOTO)

Tražite pouzdanu i profesionalnu autolimarsku i autolakirersku radnju u Doboju? ČUPO GARAGE nudi uslugu popravke…

3 dana ago

Ekspertski tiket dana: Saznaj koji su najsigurniji tipovi u Ligi Evrope i Ligi konferencija!

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom…

3 dana ago

This website uses cookies.