Categories: DobojVijesti

Dodik: U Doboj do sada uloženo 800 miliona KM, razvojne aktivnosti nastavljene

DOBOJ – Lider SNSD-a i kandidat za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik poručio je sinoć u Doboju da je u ovaj grad u prethodnom periodu uloženo preko 800.000.000 KM i da će razvojne aktivnosti biti nastavljene.

Dodik je, uoči predizborne tribine SNSD-a u Doboju, rekao novinarima da je zadovoljan velikim odzivom građana, za koji je istakao da predstavlja privrženost zajedničkom radu.

„SNSD je velika pobjeda onoliko koliko je Doboj veliki grad i u srcima je Dobojlija. Tako je i naše osjećanje ovdje isto tako veliko“, rekao je Dodik.

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je da ova stranka očekuje veliku pobjedu 2. oktobra i da je spremna da nastavi da upravlja političkim i ekonomskim procesima u Republici Srpskoj, štiti ustavnu poziciju Srpske i izađe u susret potrebama svakog čovjeka.

Kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Obren Petrović poručio je da je ova stranka spremna, jedinstvena i složna.

„Obećali smo predsjedniku Dodiku da ćemo biti i najbolja politička partija i da ćemo ostvariti najbolje rezultate i za poslanike u Parlamentarnoj skupštini BiH i Narodnoj skupštini Republike Srpske, kao i za predsednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH“, rekao je Petrović.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici pet Aleksandar Subotić poručio je da večerašnji miting u Doboju pokazuje snagu SNSD-a i da je uvjeren u izbornu pobjedu, a što potvrđuje i prisustvo građana.

On je najavio da će kao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske nastaviti aktivnosti na infrastrukturnom razvoju Doboja.

Večeras su u Doboju predstavljeni kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice pet i za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice dva, piše glassrpske.com.

GD

Recent Posts

Hristos Vaskrse -Vaistinu Vaskrse: Običaji za Vaskrs

Svim pravoslavnim vjernicima srećan najradosniji hrišćanski praznik - Vaskrs, uz tradicionalan pozdrav Hristos Vaskrse -…

16 sati ago

Nove kazne za turiste u Crnoj Gori: Spremite i do 1.000 evra

Lokalne vlasti Tivta odlučili su da zabrane kretanje turista u kupaćim kostimima u pješačkim zonama,…

24 sata ago

VELIKA PORODIČNA ŠETNJA u Doboju: Međunarodni dan porodice u organizaciji Republičkog udruženja 4+ i drugih

U Doboju, 19. maja 2024. godine, od 9,00 časova se organizuje jutarnja molitva u hramu…

2 dana ago

Veliki petak: Danas je najtužniji hrišćanski praznik, dan kada je razapet i umro Isus Hristos

Pravoslavna crkva i njeni vjernici danas obilježavaju Veliki petak, dan kada je na Golgoti razapet…

2 dana ago

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO REGION Osumnjičeni za monstruozno ubistvo Saše Kulića OSTAJU IZA BRAVE do kraja jula

Osumnjičeni za ubistvo Saše Kulišića (45) iza brave najduže ostaju do 29. jula ove godine.…

3 dana ago

MERIDIANBET SPORTSKA LIGA: Ovo su kandidati za MVP priznanje

Meridianbet Univerzitetska sportska liga Banja Luka bliži se kraju, kvalitet igre je sve veći, a istakli…

3 dana ago

This website uses cookies.