Doboj

Doboj: „King Partner Days 2019“ – IX stručna ICT konferencija (Foto)

Kompanija „King“ d.o.o. Doboj organizovala je juče u Doboju, tradicionalnu Information and communications technology (ICT) konferenciju „King Partner Days 2019“ s ciljem prezentacije ICT rješenja, kao i razmjene iskustava sa svojim poslovnim partnerima i dobavljačima.

S obzirom da smo i ove godine, kao i prethodnih osam, uspjeli dovesti zaista ugledna imena iz svijeta ICT industrije, smatramo da imamo odgovornost i obavezu da našim dobavljačima i poslovnim partnerima nastavimo pružati kvalitetnu podršku. Drago mi je da smo se u proteklim godinama uspjeli nametnuti kao jedan od najvećih skupova ovog tipa u regionu, te da je interes za učešće na konferenciji iz godine u godinu sve veći”, kazao je Velimir Nešković, direktor i vlasnik kompanije „King“ u pozdravnom obraćanju učesnicima konferencije.

Velimir Nešković, direktor i vlasnik kompanije „King“ d.o.o. Doboj

Na otvaranju Konferencije prigodnim riječima se obratio i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić i istakao: “Drago nam je da u našem gradu postoji jedna ovako cijenjena kompanija koja se pored uspješnog bavljenja ICT biznisom posebno ističe kao društveno odgovorna kompanija, koja dugi niz godina pomaže kulturne, obrazovne i sportske manifestacije u našem gradu. Grad Doboj nastoji da pomogne gradskoj privredi konstantnim razvojem planova za poboljšanje rada i poslovanja malih i srednjih preduzeća.

Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja

Priliku da predstave svoje novitete ove godine su imale velike svjetske kompanije i brendovi kao što su: HP, Canon, Kaspersky, D-Link, Tesla, Vertiv, GoPro, DJI, Fortinet i drugi.


 

O kompaniji King d.o.o. Doboj

Preduzeće King d.o.o. je osnovao dipl.ing.el. Velimir Nešković prije 23 godine u Doboju. On je svojim radom i vizijama, a uz nesebično zalaganje svih zaposlenih, stvorio uspješno preduzeće koje se bavi informacionim tehnologijama i kompjuterskim inženjeringom. Preduzeće danas ima 22 stalno zaposlena radnika i ostvaruje značajne rezultate i prihode u ICT oblasti.


 

O konferenciji King Partner Days

Cilj konferencije ’’King Partner Days’’ je da se učesnici upoznaju sa najnovijim trendovima na polju informacionih i komunikacionih tehnologija, te da im se pruže neophodne informacije iz ove oblasti. Deveta po redu i jedna od najvećih ICT konferencija u Bosni i Hercegovini u organizaciji kompanije King d.o.o. iz Doboja pod nazivom „King Partner Days 2019“ se održava 8. novembra u hotelu „Park“, u Doboju. Ovo je jedinstvena prilika za okupljanje King-ovih poslovnih partnera, klijenata i dobavljača sa kojima je ostvarena dugogodišnja saradnja. Sa preko 200 učesnika iz više od 120 kompanija King Partner Days predstavlja prestižan događaj u regionalnim okvirima. Iz godine u godinu bilježimo povećanje broja učesnika, te se očekuje da se ovaj trend nastavi.

UniCredit Bank d.d., partner konferencije

 

GD

Recent Posts

Sloboprom povećao vlasništvo u Banji Vrućici na 93,7 posto

TESLIĆ – Kompanija Sloboprom  Lončari Slobodana Ćurčića povećala je vlasništvo u ZTC Banja Vrućica na…

15 sati ago

GREŠKE KOJE ODBIJAJU KUPCE NEKRETNINA! Zbog jedne odmah odustaju

Pogledajte šta bi trebalo da izbjegavate prilikom prodaje svoje nekretnine! Ako želite da prodate svoju nekretninu ili…

16 sati ago

Doboj ima najbolji obuhvat vakcinacije prvom dozom MRP vakcine u RS

DOBOJ - Da su u strahu velike oči i da roditelji zbog brojnih nedoumica na…

2 dana ago

Banjalučka komora traži da se prag za malog privrednika poveća na 100.000 KM (VIDEO)

Zanatsko-preduzetnička komora regije Banjaluka uputila je inicijativu Vladi Srpske da izmijeni Zakon o porezu na…

3 dana ago

Teslić: Uhapšen kradljivac iz Doboj Juga, pronađeni otuđeni predmeti

Teslićka policija uhapsila je lice čiji su inicijali V.Š. iz Doboj Јuga /u Federaciji BiH/…

4 dana ago

Pogledajte koji su neradni dani u maju

Neradni dani u Republici Srpskoj su 1, 2, 3, 5, 6 i 9. maj, saopšteno…

4 dana ago

This website uses cookies.