Categories: DobojOglasi

BLACK FRIDAY u sportskoj opremi “Đak” je POČEO, a s njime i odlične cijene jakni, patika, dukseva…

Black Friday – Pravi praznik za sve šopingoličare u Americi je aktuelan još od 1952. godine, a ubrzo je ova konzumentska pomama zaživjela i u Velikoj Britaniji, da bi se potom popularizovala u ostalim dijelovima Evrope, prvenstveno u Njemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, ali i u Australiji, Indiji, Kini, pa i u Bosni i Hercegovini.

Fenomen „Crnog petka“ kao (ne)zvaničnog praznika sniženja upravo je u tome što donosi radost povoljne kupovine i mogućnosti da se opremite od glave do pete bez velikog udara na budžet.

Prethodnih godina smo svi nestrpljivo čekali da dođe taj posljednji petak u mjesecu novembru – dan ubjedljivo najboljih popusta u godini. Međutim, ove godine sve je drugačije. Jedan dan se pretvorio u cijelu nedjelju nevjerovatnih popusta.

Sportske radnje  – pravi izbor

Hladi dani koji su pred nama zahtjevaju da utoplimo svaki dio tijela, a sportske prodavnice nude asortiman u kome sigurno možete pronaći različite komade odjeće i obuće po vašem ukusu.

Ukoliko stare, dotrajale jakne treba zamijeniti novim, Đak prodavnice vam nude mnoštvo modela, boja i veličina. Odgovarajuće jakne su svakako nezaobilazni dio svake sezone. Idealan komad, koji nosite tokom jeseni, zime, ali u hladnijim proljećnim danima. Prilikom odabira jakne potrebno je voditi računa i o kvalitetu materijala i performansama, a ne samo o dezenu i bojama.

Naša preporuka ove jeseni su Eastbound jakne, ukoliko želite da budete urbani i u trendu, zatim Icepeak i Superdry jakne za malo elegantniju ili sportsku varijantu, kao i Brugi i Colmar za nešto hladnije dane.

Tokom trajanja Black Friday popusta, odaberite udobne patike za sebe ili svoje najmilije.  Dezeni i oblici patika su prilagođeni svim stilovima i situacijama. Od udobnih patika za trčanje, preko zanimljivih dezena, do crno bijelih klasika. Izbor je veliki, i odluku možete lako donijeti u zavisnosti od Vaših preferencija. Modele poznatih svjetskih brendova kao što su: Nike, Adidas, Reebok, Skechers, Puma, Converse, Under Armour, New Balance kupite na popustu, po super cijenama.

Sada već nema izgovora za odlaganje! Iskoristite dovoljno vremena da pregledate cio asortiman iz Đak  ponude, a već od danas možete da “ugrabite” svoje omiljene modele po najnižim cijenama do sada. Uživajte u kupovini!

GD

Recent Posts

VELIKA PORODIČNA ŠETNJA u Doboju: Međunarodni dan porodice u organizaciji Republičkog udruženja 4+ i drugih

U Doboju, 19. maja 2024. godine, od 9,00 časova se organizuje jutarnja molitva u hramu…

4 sata ago

Veliki petak: Danas je najtužniji hrišćanski praznik, dan kada je razapet i umro Isus Hristos

Pravoslavna crkva i njeni vjernici danas obilježavaju Veliki petak, dan kada je na Golgoti razapet…

7 sati ago

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO REGION Osumnjičeni za monstruozno ubistvo Saše Kulića OSTAJU IZA BRAVE do kraja jula

Osumnjičeni za ubistvo Saše Kulišića (45) iza brave najduže ostaju do 29. jula ove godine.…

1 dan ago

MERIDIANBET SPORTSKA LIGA: Ovo su kandidati za MVP priznanje

Meridianbet Univerzitetska sportska liga Banja Luka bliži se kraju, kvalitet igre je sve veći, a istakli…

1 dan ago

Detalji tragedije kod Dervente: U sudaru poginuo sin, otac povrijeđen

DERVENTA - Maloljetni dječak je poginuo, dok je njegov otac S.Đ. povrijeđen u sudaru automobila…

1 dan ago

VISOKE CIJENE „PREKINULE“ TRADICIJU RASKOŠNIH TRPEZA: Građani Srpske, po svemu sudeći, skromno će dočekati predstojeće praznike

PRED nama je mjesec koji obiluje brojnim praznicima i kada je po tradiciji velika potražnja…

2 dana ago

This website uses cookies.