TESLIĆ (Video, Foto): Formirane KOMISIJE za procjenu štete. Puštena VODA, za sada samo tehnička

Puštena voda u cijevima teslićkog vodovoda, tehnička, još uvijek ne za piće

Još jednom sugerišemo građanima da će se ova voda moći koristiti samo za sanitarne svrhe do uspostavljanja proizvodnje potpuno pitke vode, o čemu će stanovništvo biti blagovremeno obavješteno.

Zahvaljujemo se radnicima teslićkog Vodovoda koji su uz nadljudske napore bez odmora u gotovo nemogućim uslovima loše vidljivosti zbog mulja na dubini od 10 metara uspijeli da kompresorima pod visokom pritiskom probiju mulj na glavnoj cijevi vodozahvata u Studencima.


 

FORMIRANE 4 KOMISIJE ZA PROCJENU ŠTETE OD POPLAVA

Načelnik Miličević, juče na održanom sastanku kriznog štaba formirao je četiri komisije za procjenu štete pričinjene poplavama na području opštine Teslić i to za oblasti:

  • štete na stambenim objektima,
  • štete na privrednim objektima,
  • štete iz oblasti infrastrukture i
  • oblasti poljoprivrede.

Za procjenu štete na stambenim objektima i infrastrukturi, građani se mogu obratiti u Stambeno-komunalno odjeljenje, u kancelariju broj 28 i na kontakt telefon 053/411-538, te predati zahtjeve na šalter broj 5.

Za procjenu štete u oblasti poljoprivrede, građani se mogu obratiti u Odsjek za poljoprivredu, u kancelariju broj 26 i na kontakt telefon 053/411-534, te predati zahtjeve na šalter broj 5.

Za procjenu štete u oblasti privrede, građani se mogu obratiti u Odsjek za razvoj, u kancelariju broj 8 i na kontakt telefon 053/411-546, te predati zahtjeve na šalter broj 5.


Povezano: 


VIDEOTekst, foto: načelnik opštine Teslić /  Video: Uglješa Jotanović

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *