Teslić: Maloljetnika pretukli, gepekovali i bacili u kontejner!

Više osoba uhapšeno je zbog sumnje da su u Tesliću pretukli maloljetnika koga su izudarali po cijelom tijelu, da bi ga potom gepekovali, vozali u dva automobila, ponovo tukli, a potom ubacili u kontejner, što su i fotografisali.

Monstruozni napad juče je prijavljen Policijskoj stanici u Tesliću. Dragana Kerkez, portparol PU Doboj, kaže da je maloljetniku ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja u Tesliću gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede.

– Policiji je prijavljeno da je više lica fizički napalo maloljetnika iz Teslića, zadavši mu više udaraca po cijelom tijelu. Zatim su ga stavili u prtljažnik putničkog automobila i odvezli na jednu, a potom na drugu lokaciju s drugim vozilom. Tu su nastavili sa fizičkim napadom, nakon čega su žrtvu ubacili u kontejner, gdje su ga fotografisali – rekla je Kerkez.

Ona kaže da je u toku kriminalistička obrada nad osobama za koje postoji osnov sumnje da su pretukli maloljetnika.

– Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protivpravno lišenje slobodei tjelesna povreda – rekla je Kerkez.

Izvor: srpskacafe.com   Autor: Ognjen Matavulj

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *