REKORDNA posjeta 14. maja: ZAHVALJUJEMO se ČITAOCIMA portala GraniceDoboja.info na ukazanom POVJERENJU

Poštovani čitaoci, u periodu od 13. do 15. maja, naš Portal i Fejsbuk stranica imali su rekordnu posjetu!

 

Povod nije bio vesele prirode!

U tim teškim momentima nastojali smo da pravovremeno i realno izvještavamo, a situaciju prikazujemo onakvom kakva zapravo jeste. Nismo htjeli da stvaramo paniku i preuveličavamo radi veće posjete, nego smo iznosili činjenično stanje sa akcentovanjem bitnih i pozitivnih vijesti u vremenu prijetećih poplava. Dokaz tome jesu brojne pozitivne kritike pratilaca, kao i posjeta u tom periodu od preko 63.000 jedinstvenih korisnika.

 


Poplave, 15. maj 2014. godine / 14. maj 2019. godine – BILO, NE PONOVILO SE!


 

Naš portal će nastaviti sa zanimljivim informativno-zabavnim sadržajima iz Doboja i svih graničnih opština, kako bi u narednom periodu opravdali ukazano povjerenje.

Zahvaljujemo se svim čitaocima na ovom novom dokazu povjerenja koji za nas nije samo potvrda, već prije svega i motivacija da svakog dana budemo malo bolji.

 

Zahvaljujemo se još jednom našim čitaocima što prate naš:
 

Pozivamo sve zainteresovane stanovnike Doboja, Teslića, Dervente, Modriče, Petrova, Stanara (iz RS) i Garačanice, Tešanja, Maglaja, Doboj Istoka, Usore, Doboj Juga (iz FBiH), da nam pošalju vijest, nekog DOGAĐAJA, (NE) DEŠAVANJA, …, zanimljivu FOTOGRAFIJU, VIDEO,  a više o tome klikom na DOJAVI VIJEST

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *