PONUDA koja se NE PROPUŠTA!

Ako ste ZAINTERESOVANI za KOMPLETNU PONUDU USLUGA ili neku POJEDINAČNU USLUGU, slobodno nam se obratite, na e-mall: [email protected], a mi ćemo Vam u što skorijem roku odgovoriti.

 


Cijena KOMPLET USLUGA kreće se (mogućnost kasnijeg prelaska na dio usluga, tj. manju mjesečnu cijenu):

  • za PREDUZETNIKE (s.p.) od 130 KM/mjesečno na dalje  i
  • za PRAVNO LICE (d.o.o. i druga) od 180 KM/mjesečno na dalje

 


U UPITU je potrebno da nam odgovorite na postavljena pitanja:

1/ Za koju navedenu uslugu ste zainteresovani (SVE ili NEKU POJEDINAČNU)?

  • Analiza isplativosti biznisa i pomoć pri osnivanju (d.o.o., s.p., drugo)*
  • Računovodstvo / knjigovodstvo za PRAVNO LICE (d.o.o.,….) i za PREDUZETNIKE (s.p.) kod licenciranih sertifikovanih računovođa sa dugogodišnjim iskustvom
  • Izrada Web stranice
  • Održavanje Web stranice
  • Vođenje Fejsbuk stranice**
  • Reklamiranje na portalu GraniceDoboja.info (statična reklama + PR objava članaka)***

2/ Ako još niste registrovani. Koju djelatnost želite pokrenuti?

3/ Ako ste registorvani. Kako ste registrovani (d.o.o., s.p.,…)?

Da bi Vam odredili cijenu, potrebno je da Vašu djelatnost prepoznate u nekim od karakteristika (računovodstvo u Doboju):

  • CIJENU usluge za PRAVNO LICE (d.o.o. i druga) određuje njegova veličina (malo, srednje, veliko), vrsta djelatnosti (usluga, trgovina (sa ili bez izrede kalkulacije), ugostiteljstvo, proizvodnja, zdravstvene ustanove, predškolske ustanove), broj zaposlenih, broj radnih jedinica, PDV obveznik.
  • CIJENU usluge za PREDUZETNIKE (s.p.) određuje se na osnovu kriterija: na koji način je registrovan (mali, veliki), vrsta djelatnosti (usluga, trgovina (sa ili bez izrede kalkulacije), ugostiteljstvo, proizvodnja), broj zaposlenih, broj radnih jedinica, PDV obveznik, registrovan po sistemu dvojnog knjigovodstva.

 


POJAŠNJENJE:

* Analiza isplativosti biznisa i Pomoć pri osnivanju d.o.o. ili s.p. – Na osnovu Vaše vizije o biznisu, predlažemo optimalan oblik organizovanja, kao i isplativost pokretanja biznisa uzimajući u obzir sve prihode i rashode.

** Vođenje Fejsbuk stranice – Podrazumijeva Fejsbuk marketing putem kojeg CILJANO dopiremo samo do onih kupaca koji su prema svojim DEMOGRAFSKIM podacima, INTERESOVANJIMA i PONAŠANJIMA, zainteresovani za vaš proizvod.

*** Reklamiranje na portalu GraniceDoboja.info – Osnovna CIJENA je 40KM/mjesečno, 30KM/mjesečno u PROMO periodu, a podrazumijeva statičnu reklamu sa linkom i objavu pripremljenog PR članka. Polugodišnji i godišnji zakup procentualno smanjuje ukupnu cijenu.IZDVOJENA ponuda: SJEDIŠTE za registraciju preduzeća uz poštansko sanduče


Više na linku MARKETING