Ogorčena Emina: PREVARANT Vidović mi prodao frižider koji je neispravan i nemoguće ga je popraviti

U zadnje vrijeme sve je više „velikih i malih prevara“ u BiH.

U nastavku navodimo jednu gdje je izvjesni Mile Vidović prodao neispravan frižider gospođi Emini Ahmić za 100 KM.

Prevarena Emina Ahmić

U ovoj situaciji ništa ne bi bilo čudno da je Emina znala u kakvom je stanju frižider, kao i da je znala da se on može popraviti.

Kako kaže Emina, Mile joj je prodao frižider, a kada je saznala da nije ispravan, zvala je majstora koji je pokušao popraviti frižider i nije uspio, jer je sistem neispravan. Neuspješna popravka, Eminu je koštala dodatnih 60KM. Kontaktirala je Vidovića i tražila povrat novca, jer je očigledno da je prevarena. On je odbio svaki povrat novca, bio je drzak, prijetio Emini i porodici.

 

Revoltirana Emina, koja je u teškoj materijalnoj situaciji, sa bolesnim djetetom i bolesnim suprugom koji posjeduje samo 7% vida, sa nama je podijelila svoju muku, sa jedinom željom da se čuje, kakav je „prevarant“ i loš čovjek Mile Vidović: „Zar ga nije sramota, da se bogati na mojoj muci, treba mu mojih 100KM. Bolesno mi je dijete, muž samo 7% vidi, još mi prijeti! Neka narod zna kakav je Mile Vidović, prevarant i da niko više od njega ne bude prevaren kao ja“, kaže u pismu Emina Ahmić.

Fotografija spornog frižidera:

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.