Ilegalno kockanje u Derventi / Četiri osobe povrijeđene u saobraćajnim nezgodama / Pronađena marihuana u Tesliću

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su dva slučaja neovlaštenog priređivanja igara na sreću na području opštine Derventa.

Neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću otkriveno je u petak, 10. januara, u sportskoj kladionici „MD šop“ na adresi Osinja bb, a priređivač je „Dragičević kompani“, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Zbog učinjenog prekršaja, pravnom licu je izdat prekršajni nalog od 20.000 KM, a odgovornom licu u pravnom licu od 5.000 KM. Oprema koja je služila za izvršenje prekršaja je privremeno oduzeta.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su 10. januara i neovlašteno priređivanje kladioničkih igara na sreću i igara na sreću na automatima u kafe baru „Sport bumerang“ na adresi Osinja bb, vlasništvo fizičkog lica čiji su inicijali S.A.

Inspektori su licu S.A. zabranili priređivanje igara na sreću bez odobrenja Republičke uprave za igre na sreću, oprema i automati koji su služili za izvršenje prekršaja privremeno su oduzeti, a fizičkom licu izdat je prekršajni nalog od 2.000 KM.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti intenzivno sprovođenje inspekcijskih nadzora radi otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.(nezavisne.com)

Četiri osobe povrijeđene u saobraćajnim nezgodama

DOBOJ – Službenici Policijske uprave Doboj su tokom vikenda izvršili uviđaj ukupno sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri lica zadobila tjelesne povrede.

Iz dobojske Policijske uprave rečeno je Srni da su od 10. do 12. januara evidentirali devet krivičnih djela i jedno narušavanje javnog reda i mira.

Tokom racije u ugostiteljskom objektu u Tesliću policija je tokom noći sa 10. na 11. januar pronašla određenu količinu marihuane. (nezavisne.com)

GD

1 Comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.